VÅRA TJÄNSTER

Att samla, beröra och inte minst förflytta människor kräver noggranna förberedelser, smarta lösningar och ett brett kunnande. Allt från kommunikation och kreativitet till logistik och professionell projektledning. Hur litet, stort eller komplext ert evenemang ska vara bestämmer ni och vi presenterar förslag på koncept och upplevelser som vi tror kan passa er.

 

När vi hjälper till med ett event fokuserar vi först på att lära känna er verksamhet i kombination med era mål, förväntningar och önskemål.

 

SOMMARFEST
Avsluta våren med ett härligt sommarevent för personalen! Sommarfesten är en viktig och mycket uppskattad tillställning och ett fint sätt att avsluta på innan sommar och semester tar över.

 

JULBORD OCH JULFEST
Var finns Stockholms bästa julbord? Vilka aktiviteter ska man ha på julfesten? Klassiskt svenskt julbord, eller med inspiration från Italien eller Asien? Varför inte ett mysigt julbord i företagets egna lokaler med efterföljande fest? Eller ska ni kanske åka ut till en ö i skärgården och kombinera julbordet med en aktivitet? Möjligheterna för årets största högtid är oändliga – låt oss hjälpa er att skapa en oförglömlig kväll!

 

KONFERENS OCH MÖTEN
Vi hjälper er att hitta den miljö som passar just ert företag bäst för möten och konferenser.

 

JUBILEUM OCH AWARDS
Har ni något speciellt ni vill fira tillsammans med andra? Fyller företaget jämnt eller finns det en speciell händelse inom företaget som bör hyllas? Då hjälper vi er med nöje att anordna ett fint jubileumsfirande. Vi kan också anordna härliga awards, kanske i elegant galamiljö med middag och underhållning?

 

KICKOFF OCH TEAMBUILDING
Det är viktigt med en stark gemenskap och företagskultur. Vi hjälper er att skapa trevliga och minnesvärda event där ni inom företaget bygger förtroende och stärker er gemensamma dynamik.

 

AFTERWORK
Vi tar gärna hand om er afterwork! Vare sig det handlar om en get together för personalen eller om ni bjuder in kunder och partners för en trevlig stund tillsammans så arrangerar vi ett trivsamt afterwork-häng antingen i era egna lokaler eller någon annanstans.

 

SERVICETJÄNSTER
Som kund hos EventKonsulten har ni möjlighet att kostnadsfritt utnyttja vissa servicetjänster – hör av er så berättar vi mer!